MENÜÜ
27.veebr.-3.märts.2017.a.
27.veebr. Kodused hakklihapallid 60g
hapukoore-tomatikastmes 50g
keedetud riis või sõmer tatar 150g
hiinakapsasalat või juurviljasalat 60/60g
kakao 200g
piim,keefir 200g
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
puuviljaviil 1tk
28.veebr. Hernesuppmaasuitsulihaga 300g
vastlakukkel 1tk
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
tee ja suhkur 200/8g
piim,keefir 200g
01.мар Kodujuustu-tomati-v.kurgikaste 130g
keedetud munaga
keedetud kartul 180g
mustsõstramahlajook 200g
piim,keefir 200g
rukkileib,ciabatta,sai 30/20/20g
02.мар Hakkliha-juurviljasupp 300g
kohupiimarull 1tk
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
piim,keefir 200g
puuviljaviil 1tk
03.мар Paneeritud kalapala 100g
hapukoore-majoneeesi -kurgikaste 50g
kartulipuder või keedetud makaron 180/150g
porgandi-õunasalat  või kapsasalat 60/60g
tee ja suhkur 200/8g
piim,keefir 200g
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
PIKAPÄEVA MENÜÜ
27.veebr.-3.märts 2017.a.
27.veebr. Kanasupp ürdiklimpidega 250 g
maisihelbed jogurtiga 40/100g
rukkileib,sai 30/20g
28.veebr. Lihakaste juurviljadega 125g
kartuli-porgandipuder 150g
tomatisalat 40g
tee ja suhkur 200/8g
rukkileib,sai 30/20g
01.мар Hapukapsasupp sealihaga 250g
banaanimagustoit 130g
rukkileib,sepik 30/20g
02.мар Pilaff kalkunilihast 270g
hiinakapsa-õunasalat 40g
mustsõstramahlajook 200g
rukkileib,sai 30/20g
03.мар Makaronid hakklihaga 250g
porgandisalat 40g
tee ja suhkur 200/8g
rukkileib,sai 30/20g