MENÜÜ
16.-20.jaanuar 2017.a.
16.jaan. Kodused hakklihapallid 60g
hapukoore-tomatikastmes 50g
keedetud riis või sõmer tatar 150g
hiinakapsasalat või juurviljasalat 60/60g
kakao 200g
piim,keefir 200g
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
puuviljaviil 1tk
17.jaan. Lillkapsasupp sealihaga 300g
aprikoosi-kohupiimakreem 130g
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
piim,keefir 200g
18.jaan. Kodujuustu-tomati-v.kurgikaste 130g
keedetud munaga
keedetud kartul 180g
mustsõstramahlajook 200g
piim,keefir 200g
rukkileib,ciabatta,sai 30/20/20g
19.jaan. Hakkliha-juurviljasupp 300g
kohupiimarull 1tk
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
piim,keefir 200g
puuviljaviil 1tk
20.jaan. Paneeritud kalapala 100g
hapukoore-majoneeesi -kurgikaste 50g
kartulipuder või keedetud makaron 180/150g
porgandi-õunasalat  või kapsasalat 60/60g
tee ja suhkur 200/8g
piim,keefir 200g
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
PIKAPÄEVA MENÜÜ
16.-20.jaanuar 2017.a.
16.jaan. Kanasupp ürdiklimpidega
maisihelbed jogurtiga
rukkileib,sai
17.jaan. Lihakaste juurviljadega
kartuli-porgandipuder
tomatisalat
tee ja suhkur
rukkileib,sai
18.jaan. Hapukapsasupp sealihaga
banaanimagustoit
rukkileib,sepik
19.jaan. Pilaff kalkunilihast
hiinakapsa-õunasalat
mustsõstramahlajook
rukkileib,sai
20.jaan. Makaronid hakklihaga
porgandisalat
tee ja suhkur
rukkileib,sai
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt