MENÜÜ
13.-17.märts 2017.a.
13.märts Kalkunipada tomati ja 300g
rohelise sibulaga
kaalikasalat või 60g
porgandi-apelsinisalat 60g
piparmünditee ja suhkur 200/8g
keefir(2,5%),piim(2,5%) 200g
täisterarukkileib,sai,sepik 40/20/20g
14.märts Juurvilja-makaronisupp sealihaga 300g
banaani-jogurtimagustoit(maitses- 150g
tamata jogurt ja värske banaan)
rukkileib,kodune sepik,sai 30/20/20g
piim(2,5%),keefir(2,5%) 200g
15.märts Kartuli-porgandi-hakklihavorm 270g
juustuga 10g
hiinakapsasalat või 60g
porgandi-õunasalat 60g
kakao 200g
piim(2,5%),keefir(2,5%) 200g
täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g
16.märts Kuldne kalasupp värskest forellist 300g
 tilli ja hapukoorega 3/10g
puuviljasalat vahukoorega 120/20g
piim(2,5%),keefir(2,5%) 200g
ruks rukkileib,sepik,sai 30/20/20g
.
17.märts Ühepajatoit sealihaga 300g
kapsa-porgandisalat või 60g
mahe hapukurgi-peedisalat 60g
rukkileib,kodune sepik,sai 30/20/20g
sidrunivesi 200g
piim (2,5%),keefir (2,5%) 200g
puuvili õun 100g
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
MENÜÜ
13.-17.märts 2017.a.
13.märts Kalkunipada tomati ja
rohelise sibulaga
kaalikasalat või
porgandi-apelsinisalat
piparmünditee ja suhkur
keefir(2,5%),piim(2,5%)
täisterarukkileib,sai,sepik
14.märts Juurvilja-makaronisupp sealihaga
banaani-jogurtimagustoit(maitses-
tamata jogurt ja värske banaan)
rukkileib,kodune sepik,sai
piim(2,5%),keefir(2,5%)
15.märts Kartuli-porgandi-hakklihavorm
juustuga
hiinakapsasalat või
porgandi-õunasalat
kakao
piim(2,5%),keefir(2,5%)
täisterarukkileib,sepik,sai
16.märts Kuldne kalasupp värskest forellist
 tilli ja hapukoorega
puuviljasalat vahukoorega
piim(2,5%),keefir(2,5%)
ruks rukkileib,sepik,sai
.
17.märts Ühepajatoit sealihaga
kapsa-porgandisalat või
mahe hapukurgi-peedisalat
rukkileib,kodune sepik,sai
sidrunivesi
piim (2,5%),keefir (2,5%)
puuvili õun
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt